во ,

Нацо, воа е Кирби, ако не ги исчисте виа за 5 минути…


Блажо купил Кирби, и му го носе дома на Нацо, влева у собата, му истура една кофа го*на на тепихот, и му вика:

– Нацо, воа е Кирби, ако не ги исчисте виа го*ната за 5 минути, ја ќе ги изедам.

– Ќе ги изедиш Блажо, сабајлето ми а исклучија струјата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Женче видели го Трајче комшијата ? Главата му врзана со завои…

Мамо, мамо денес на училиште по математика броевме и сите деца броеја до 5 само јас до 10…