во ,

Па добро бре зете имаш ли некоја мана?


– Зете, пиеш ли?

– Неее

– А, коцка фаќаш?

– Неее никако…


– Да не бркаш швалерки?

– Нееее…

– Па добро бре зете имаш ли некоја мана?

– Подлажнувам малку…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Извинете, овие јагоди да не се ГМО?

Разговараат Германец, Французин и Македонец за жените…