во , ,

Што ти прави карантин – вирални снимки кои ќе ви го разубават денот

Многумина практикуваат социјално дистацирање за да се спречи ширењето на коронавирусот, но ниту во самоизолација луѓето не го губат моралот, туку се обидуваат да пронајдат разни шеги и креативни начини во борба против досадата.

Резултатот се вирални снимки на социјалните мрежи, а некои од нив сигурно ќе ви измамат насмевка на лицето.