во , ,

11 Слики кои го прикажуваат Женскиот VS. Mашкиот поглед на светот

Ако тоа разминување на мислите и размислувањата сакате да го прикажете сликовито, би изгледало некако вака:

1. Како гледаат обичен пајак

2. Како го гледаат семејството

3. Како се гледаат себеси во огледало

4. Како ја замислуваат идеалната годишнина

5. Како гледаат кога е време за нова облека

Што мислиш?

1 поен
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Деца знаете ли како функционира држава?

10 од најопасните места на планетата Земјата поради луѓето