во , ,

15 Пред VS. После фотографии покажуваат како се менувале женските филмски ликови со текот на времето

Wonder Woman, Joan of Arc, Cleopatra и многу други – видете како некои од нашите омилени женски ликови се менуваа во текот на времето во галеријата подолу!

Wonder Woman

Eva Ernst, The Grand High Witch

Sarah Connor

Laurie Strode

Jeanne d’Arc

Mary Poppins

Lara Croft

Carrie White

Selene

Cruella De Vil

Margaret “Meg” March

Cleopatra

Miss Moneypenny

Irene Adler

April O’Neill

Што мислиш?

29 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Луксузниот дом на фудбалерот Един Џеко во Сараево го одзема здивот: „Вила Е“ се издигнува на 4 катови и е градена 3 години

10 Eкс-ЈУ филмови кои го имаат поминато тестот на времето