во , ,

15 Неверојатни луѓе со уникатни генетски аномалии

Дали сте виделе ирис од око во две различни бои или половина бели трепки, а половина црни трепки?

Уникатните карактеристики прават да се истакнете од толпата.

Од прамен коса во друга боја до уникатна боја на очи, некои луѓе едноставно се посебни.

Луѓе со уникатни генетски карактеристики:

Новороденче со бел прамен коса како мајка си.

Ирис од окото во две различни бои.

Шест прсти на рацете.

Различни палци на рацете.

Прст без нокот.

Заострено уво.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Среќната мешалица за бетон

13 чудни закони од Австралија за кои сигурно не сте чуле