во ,

19 Mиленичиња кои не се каат за своите постапки

Пред да земете домашно милениче, треба да размислите сто пати. Оштетен мебел, превртени тенџериња, храна расфрлана по подот и сожален поглед како изговор – сето тоа оди рака под рака со четириноженот пријател. А од некои не можеш да очекуваш ни тажен поглед.

„Изгледа дека е задоволен од самиот себе.“

„О, тука ли си? Па, тогаш ќе мора да поминете преку ова“.


„Не го пуштам во кујната, но правилата не му значат ништо.“

„Овој палавко има среќа што има толку слатко лице.“

„Таа лежеше токму на јагодите“.

„Не го наполнив садот со храна доволно брзо.“

Немам храна, па го донесов садот овде.

Влезе во шкафот за храна и се нафрли на пакетот.

„Се надеваме дека не ви беше досадно на работа?“

„Моето куче јаде премногу бавно, па мачката одлучи дека тоа е нејзината храна сега“.

„Овој пријател не ме пушта ни во тоалет на мира.“

„Тој е горд на тоа што го направил.“

Ја оставив во собата за 5 минути, кога се вратив го затекнав овој хаос“.

„Се чини дека вреди да седите на влажната боја“.

„Дали некој друг има негативец кој се фрла во куп нечистотија?

„Нејзината листа за проверка кога излегувам: нечистотија на подот, мртво растение, џвакана влечка и сладок изглед.“

„Како си, двоногалко?

„Таа е горда на себе“

Таа сака да го земе полначот за телефонот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ах, помислува тој, кога онаа мојана би имала такви нозе…

Уметник покажува како би изгледале денес 20 историски личности