во , , ,

50 Најзлобни градби во историјата на човештвото

Ferrari World, Abu Dhabi, UAE

Ryugyong Hotel, Pyongyang, North Korea

Taipei 101 Observatory, Taipei City, Taiwan

Ostankino Broadcast Tower, Moscow, Russia

Nakagin Capsule Tower, Tokyo, Japan

Wedding Palace, Ashgabat, Turkmenistan

Pacific Design Center, Red Building, Hollywood, California, USA

The Bank Of America Center, Houston, USA

Al Tijaria Tower, Kuwait City, Kuwait

Cologne Central Mosque, Cologne, Germany

Видео на неделата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Слушам, ќерка ти ќе се мажи. Зетот каков е?

30 Фотографии од познати личности кои докажуваат дека и тие се исто толку чудни како и обичните смртници