во ,

Го гледам комшијата простира алишта во 4:00 наутро…

Го гледам комшијата простира алишта во 4:00 наутро. Го прашувам:

– Абе комши, што правиш?

– Еве да ги ставам алиштата да се сушат.

– А кога испра?

– Додека готвев.

– Додека готвеше? А кога спиеше?

– Кога се женев!

Видео на неделата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Илустрации за тоа различно ги доживуваме работите кога се „Тазе“ VS. Кога ќе помине одредено време?

Она кога ќе те фатат на дело