во ,

Ако не сакаш да го изодиш целиот пат, зошто воопшто си тргнал?

c88


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Луѓето кои страдаат од керофобија…

Кога ќе видиш дека во фрижидерот нема храна