во ,

Луѓето кои страдаат од керофобија…

fakti4

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кој сака да направи нешто, бара начин, кој не сака….

Ако не сакаш да го изодиш целиот пат, зошто воопшто си тргнал?