во ,

Кој сака да направи нешто, бара начин, кој не сака….

c77

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Каква тишина ќе настане ако луѓето го зборуваат само тоа што го знаат.

Луѓето кои страдаат од керофобија…