во ,

Каква тишина ќе настане ако луѓето го зборуваат само тоа што го знаат.

Реклама

A33


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Девојка ми ми рече да излегнам и да и купам нешто…

Кој сака да направи нешто, бара начин, кој не сака….