во ,

Девојка ми ми рече да излегнам и да и купам нешто…

c112


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Во виното-постои мудрост;Во пивото-таму е силата;Во водата…

Каква тишина ќе настане ако луѓето го зборуваат само тоа што го знаат.