во ,

Во виното-постои мудрост;Во пивото-таму е силата;Во водата…

z11

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јас не сум таа девојка за која мајка ти те предупредуваше…

Девојка ми ми рече да излегнам и да и купам нешто…