во ,

Јас не сум таа девојка за која мајка ти те предупредуваше…

b11

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Здравиот разум е колекција на предрасуди стекнати…

Во виното-постои мудрост;Во пивото-таму е силата;Во водата…