во

Смешни Босански имиња

Како се вика Босанка на која се и е јасно? – Јасна.

Како се вика Босанка која работи во сметководство? – Сабира.

…Босанка која преувеличува? – Зумира

…осамена Босанка? – Самира

…Босанец кој не пуши? – Недим

…Босанка која студира на ДИФ? – Садифа

…Босанец кој прави џем? – Џемо

…Босанка која ја бара баба и? – Џенана

…Босанка која се надева – Сенада

…Босанец кој никогаш не бил на месечината? – Муневер

…Босанка нимфоманка? – Небира

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На пат кон морето на двајца мафијаши им се расипува Мерцедесот…

31 Илустрации го прикажуваат динамичниот живот со мали деца