во ,

Четворица мажи на различна возраст после бродолом падне на пуст остров…

Четворица мажи на различна возраст после бродолом падне на пуст остров. Откако го обиколиле островот, виделе дека во непосредна близина има друг остров, кој бил населен само од голи жени.

20-годишниот:

– Да пливаме до таму! – и се фрлил во водата.

30-годишниот:

– Може да има ајкули… Да направиме сплав!

40-годишниот:

– Како па да не! Ќе сме пливале… Тие нека дојдат!

60-годишниот:

– Што ќе пливаме натаму-наваму, кога и одовде сe се гледа добро…

Што мислиш?

6 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еден македонски овчар си го пасел стадото, а подолу по патот се движел луксузен автомобил…

Ми вика швалерката…