во , ,

Делегација од Германија доаѓа на посета во една македонска фабрика…

Делегација од Германија доаѓа на посета во една македонска фабрика за гумени производи, за да преговараат за извоз на нашите производи. Ги пречекува директорот и ги води низ погоните да им ја покаже фабриката. Прво им ја покажува линијата за производство на цуцли за бебиња. Модерна технологија, посетителите воодушевени. Потоа, директорот ги води во халата каде што се произведуваат кондоми. На самиот крај од линијата, роботска рака со игла го буши секој десетти кондом! Германците го забележуваат тоа и го прашуваат директорот:


– Дали вие намерно го бушите секој десетти кондом?

– Да, – одговара директорот.

– Но, тоа не е добро за бизнисот со кондоми!

– Па да, не е добро, но одлично е за бизнисот со цуцли!

Навалица Ви препорачува

Олд Скул бандана

600.00 ден

Навалица Ви Препорачува

Машки папучи

1,600.00 ден

SOCKS ADDICT

1,070.00 ден

Олд Скул бандана

600.00 ден

Што мислиш?

27 Points
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Како да ги научиш децата што е добро а што не, кога…

Добар ден може ли да добијам една бакљава?