во

Додека ја чекаш мајка ти од родителска

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога ќе тргнам да купам леб

Пред 10тина години, ја и татко ми сами дома..