во ,

Драга мамо, ние сме добро. Во неделата бевме во Долно Дупени на панаѓур…

Трпана и пишува на мајка си:

– Драга мамо, ние сме добро. Во неделата бевме во Долно Дупени на панаѓур и кога тргнавме дома наидоа некои мангупи, мене ме силуваа, а твојот мил зет Трпе го претепаа.

По една недела Трпана пак и пишува на мајка си:

– Драга мамо, ние сме добро. Во неделата бевме во Горно Дупени на панаѓур и кога тргнавме дома наидоа некои мангупи, мене ме силуваа, а твојот мил зет Трпе го претепаа.

По една недела Трпана трет пат и пишува на мајка си:

– Драга мамо, ние сме добро. В недела ќе има панаѓур во Подмочани. Јас би одела, ама Трпе се двоуми!

Што мислиш?

1 поен
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

7 начини со кои на било кој да докажете дека Земјата не е рамна (без да лансирате сателит)

24 Уренебесни свадбени фотографии какви што досега не сте виделе