во ,

Господ вика Американец, Русин и Македонец кај него на разговор, да ги опомени за последен пат…

Господ вика Американец, Русин и Македонец кај него на разговор, да ги опомени за последен пат. Вика го Американецо и му вика:

– Ако вие Американците не престанете да уништувате други држави, че стисна това копче и сите че ве уништа!

Американецо се расплачува и излази, а другите го питаа шо му е рекол Господ и он им кажува. Господ вика Русино:

– Ако вие Русите не престанете да произведувате нуклеарно оружје, че стисна това копче и сите че ве уништа!

Русино се расплачува и излази, другите го питаа шо му е рекол Господ и он им раскажува. Вика го и Македонецо:

– Ако вие Македонците не престанете да крадете, че притисна това копче и се че ве уништа!

Излази Македонецо и умира од смеање. Питаа го Американецо и Русино:

– Шо ти рече Господ?

– Дека че не уништи ако не престанеме да крадеме.

– Па шо се тогај смееш?

– Украдох му копчето!

Што мислиш?

-1 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На оваа девојка сезоната за сончање и почна доста болно

20 Тетоважи што се толку катастрофални што луѓето не можат да престанат да ги тетовираат