во

Има мала разлика

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

“Не постое таква работа ништо да не работеш и да се збогатеш”

Некој нов Генерал доаѓа да ја превеземе контролата…