во ,

Ја су од едно мало место близу Кавадарци, ја су баце од Неготино…

Умират Американец, Французин и Неготинец и одат кај Господ…

Виа оти не знаел ништо за нии, му рекол да кажат по два-три збора за родниот град, Американецот вика:

-Ја су од Л. Ангeлес, таму има ноќен живот, комар, убиства, алкохол…

-Аа братче, ти че одиш у пеколот…

После Французино:

-Ја су од Париз, градот на гревот, блудот, виното, сексот…

-И ти братче че го ебујш пеколот, а ти бре од дека си…

-Ја су од едно мало место близу Кавадарци, ја су баце од Неготино…

-Не се заебавај, море ви преработија ли тиа семафор’те шо ви и ставиа на времето даа…

Што мислиш?

8 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Блажо испрчен на покривот а месте антен’та…

Блажо и Мара слават 70 години од бракот, и локален новинар го прашуе Блажо…