во ,

Кажете ни, која е вашата тајна за долг живот?

Му прават интевју на некој сточар во планинско село кој имал 100 години:

– Кажете ни, која е вашата тајна за долг живот?

– Епа прво, работам на планина на чист воздух и тоа ме прави здрав и како второ веќе 100 години јас им кажувам на говедата што да прават, а не тие мене.

Што мислиш?

27 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трпе колку деца имаш?

Ќе може ли да ми ја претскажеш иднината?