во ,

Ќерко, синоќа ти ли ја земаше колата?

kerko

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ќе ми нацепиш 3 кубика?

Кој број чевли носиш?