во

Она коа живееш у Немачка

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ќе ти ставам 5 зошто ништо не знаеш!

Кококошките на комшијата ми сметаат да спијам?