во ,

Кога во недела наутро ќе пробаат да те разбудат

nedela

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога ќе те прашаат дали имаш женска

Кога некоја будала ќе каже нешто паметно