во ,

Кога некоја будала ќе каже нешто паметно

pametno

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога во недела наутро ќе пробаат да те разбудат

Луѓето кои пцујат…