во ,

Две жени отишле на хиподром. Размислувале на кој коњ да се обложат и едната ја прашала другата…

Две жени отишле на хиподром. Размислувале на кој коњ да се обложат и едната ја прашала другата:

– Кој број градник носиш?

– Тројка.

– А јас четвока. Три плус четири е седум, значи ќе се обложиме на број 7.

Се обложиле на коњот со број 7 и коњот победил.

Се прибрале дома, им се пофалиле на своите мажи, а тие следното утро исто така отишле да се обложат:

– Ти колку пати на вечер ја задоволуваш жената?

– Пет!

– А јас шест!

Ги ставиле сите пари на број 11, а победил број 2.

Поука: Hе е убаво да се лаже!

Што мислиш?

26 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Тато, мама знае да ја вози колата многу подобро од тебе….

Полицаец запира автомобил за проверка…