во ,

Македонец поминува низ едно грчко село и гледа свадба…

Македонец поминува низ едно грчко село и гледа свадба. Седнува да се најаде и напие и гостејќи се започнува разговор со човекот што седи до него:

– Види ја невестата, со мустаќи, не можеш да познаеш дали е маж ли е жена!

– Ако уште еднаш слушнам нешто лошо за ќерка ми, ќе те убијам! – Нервозно го предупредил човекот.

– Оооф, извини, не знаев дека вие сте таткото на оваа убава девојка!

– Е сега ќе те убијам, јас сум мајката…

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

50 Илустрации кои покажуваат се што е погрешно со денешното модерно општество

А колку чини малку да поработи?