во , ,

50 Илустрации кои покажуваат се што е погрешно со денешното модерно општество

Колекција од неверојатни илустрации кои засегаат актуелни и сензитивни теми како депресијата и осаменоста на еден длабок и провокативен начин.

Што мислиш?

6 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

50 Креативни и смешни акти на уличен вандализам

Македонец поминува низ едно грчко село и гледа свадба…