во , ,

Момче, дај едно еспресо во голема шоља

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Тогаш нe заробија Германците и ни рекоа…

Она кога ќе ти ја погрешат вакцината…