Очекувања VS. Реалност

Секогаш иста приказна. Едно е кога го гледате на реклами или интернет, а добивате нешто сосема друго и разочарувањето не може да биде поголемо.

Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *