во , ,

Беља брат како бе да си најдам жена?

Еден коментар

Остави коментар

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Знаеш ли што, мажот ми почна да старее

Келнер, колку пиво продавате дневно?