во ,

Полиција, отворете!

Касно во ноќта ѕвони ѕвончето:

– Кој е ?

– Полиција, отворете!

– Нема никој дома!

– А кој зборува?

– Ви се причинило.

– А зошто свети?

– Чекај сега ќе угасам!

Видео на неделата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14-годишната ќерка на Моника Белучи е неверојатна убавица

Жената водела љубов со својот швалер, кога неочекувано се вратил мажот…