во ,

После жестока кавга, мажот и жената не разговараат еден со друг…

После жестока кавга, мажот и жената не разговараат еден со друг. Третиот ден мажот не издржува:

– Ќе ми дадеш ли?

– Да!

– А како?

– Од позади!

– Зошто?

– Затоа што не можам да те гледам!

Што мислиш?

6 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Сабајлево си купив стик Нивеа!

Сакам да си купам антидепресанти!