во ,

Сабајлево си купив стик Нивеа!

Рамче му раскажува на Трпе:

– Сабајлево си купив стик Нивеа!

– И?

– На упатството пишуваше да го отворам и да го стиснам од позади…

– Добро…

– И сеа многу ме боли кога пешачам, ама па кога ќе прднам многу убаво мириса!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влав се јавува во брачно советувалиште…

После жестока кавга, мажот и жената не разговараат еден со друг…