во ,

Седи девојка на статичниот велосипед во теретана и си зјапа наоколу…

Седи девојка на статичниот велосипед во теретана и си зјапа наоколу, во другите што вежбаат, во справите. И така неколку минути.

Оди инструкторот и ја прашува:

Да не има некој проблем, девојче?

Таа: Не. Зошто?

Тој: Па зошто не вртиш на велосипедот?

Таа: А, тоа. Па, на удолница сум сега.

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Турист се изгубил во шумата и вреска колку што го држи глас

Мамо, веќе извесно време спијам со соседот…