во , ,

Што вежба беше ова, а?

Газ преку гла…

Што мислиш?

26 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Геније!

Новиот учител забележува дека сите деца се собрале околу едно и му викаат „Глупак“