во ,

Слушај бе ти, зошто не слабеш?

Осудиле дебел маж на смртна казна, но не можел да се собере на електричниот стол.

Го држеле на диета, кренал уште 10 кг. Го оставиле само на леб и вода – кренал уште 10 кг. Поминал само на вода – и повторно вообичаените 10 кг во плус. На крај го прашале:

– Слушај бе ти, зошто не слабеш?

– Немам мотивација…

Што мислиш?

8 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Отишле во пеколот еден Американец, Хиндус и Македонец…

8 Ситуации во кои „губиме осет“ и купуваме непотребни работи без посебна причина