во ,

У школу у Куманово, деца учив букву “П”, па вика учителка…

У школу у Куманово, деца учив букву “П”, па вика учителка:

Ајде деца, нека каже некој некој збор на туј букву

Јавља се прв Зоки, а учителка му вика:

– Ти Зоране да спуштиш руку!

Још не си довеја татка ни за букву “К” !

Што мислиш?

5 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жена ми роди сина пред некој ден. Иду у породилно да ги зему жену и бебе…

20 Интернет корисници ги рекреирале фотографиите од нивните предци за да ја илустрираат моќта на гените