во ,

Жена ми роди сина пред некој ден. Иду у породилно да ги зему жену и бебе…

Жена ми роди сина пред некој ден. Иду у породилно да ги зему жену и бебе. Она иде напред с’с бебе и сретнуемо га доктора.

Трзам га настрану и тихо му викам:

– Докторе, к’да ќе може да се е*емо?

Он ми кима с’с око и вика ми:

– После 10 минута, ќе ми заврши смена. Ке те чекам на паркинг, лепотане!

Што мислиш?

26 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Блажо и Мара слават 70 години од бракот, и локален новинар го прашуе Блажо…

У школу у Куманово, деца учив букву “П”, па вика учителка…