во ,

Знаеш дека не си арен со паметот кога и кучето ќе почне вака да те гледа

Погледот кажува се. Кучето исто така се чуди што погрешило во животот за да му се падне таков газда.

Видео на денот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

За тебе имам и добра и лоша вест…

Меѓувреме земјоделците во Русија…