во ,

Сине, како помина на испит денеска?

Таткото го прашува синот:

-Сине, како помина на испит денеска?


-Како, па… знаеш, свечено и религиозно!

-Свечено и религиозно?

-Свечено бидејќи дојдов дотеран, а гледам и професорот се дотерал. Тој ми поставува прашање, јас се крстам. Јас одговарам, тој се крсти.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Извинете господа, но ова е шведска маса…

Добар ден… документите ве молам, направивте гоолем прекршок!