во , ,

14 Забавни илустрации за животот Пред бракот VS. Животот по бракот

Секој период од животот си носи своја убавина и мали скапоцени моменти за паметење.

Илустраторот Елис Перкмини со забавни илустрации прикажува како се менува животот пред и по бракот. Тренинзите повеќе не се исти, не е ниту спиењето, ниту навивањето, ниту телефонскиот именик, ниту изгледот на домот…

Погледнете ги неговите цртежи:

Тренинзите не се откажуваат, само се менува местото и методот на вежбање

Спиењето изгледа отприлика вака

Победите сè уште те усреќуваат, се менува само омилениот тим

Пазарувањето на мажите изгледа поразлично

Како и на жените

И списокот со контакти во телефонскиот именик изгледа поинаку

Затоа удобноста на домот се подобрува

Што мислиш?

7 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 среќни амајлии кои секој дом мора да ги има

40 Хумористични илустрации за маките на жените, особено на оние со виткана коса