во ,

Леле срце, сон шо сонуе, за годишнин’та од бракот си ми подарил, бунда и дијамантски прстен…

Рано сабајле 6:50h, Мара се буде, благо се протега, и му вика на Блажо:

– Леле срце, сон шо сонуе, за годишнин’та од бракот си ми подарил, бунда и дијамантски прстен, шо може тоа да значе а…

И му маа еден секси поглед…

Блажо уш сонлив, а бакнуе нежно на вратот, и и шепнуе:

– Почекај до вечер, че дознајш…

Мара си дошла по рано од работа, се избањала. прае вечера, пале свеќи, романтична музика пуштена, го чека Блажо…

И конечно Блажо влева дома, и и дава преубаво спакуван подарок…

Мара го отвара, и шо че виде, унатре:

Книгата “СОНОВНИК”…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се возат во воз Влав и Црнец…

16 илустрации за жените и нивната контроверзна страна