во ,

На час по физичко во математичката школа

skola

Што мислиш?

26 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Ја батка, на жена и пружам све!

Кога набрзина ќе пребаруваш за нешто