во , ,

Ти се боцкаш, а јас гледам нова ѕвезда како паѓа…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Поет продава Алфа Ромео

Ти бе имаш куќа?