во ,

Piton Swallowed a Whole Deer

Реклама

A Burmese python ate a whole adult deer in Florida.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Reakcija kad dobijes 2- iz mate

Verify